Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μεταγραφική αντεπίθεση από Σίτι

Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά στο «μέτωπο» των μεταγραφών. Η διοίκηση των «πολιτών» φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον Γκαέλ Κλισί, την ίδια στιγμή που οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση και για το Σαμίρ Νασρί, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Αν και οι ιθύνοντες της Σίτι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι η ομάδα κινήθηκε για το μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, σχεδόν όλα τα Μέσα στην Αγγλία κάνουν λόγο για πρόταση που έχει κατατεθεί, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να καταθέσει προσφορά που θα ξεπερνούσε τα 20 εκατ. λίρες.

Η «μπλε» πλευρά της πόλης του Μάντσεστερ βρίσκεται σε μεταγραφικό «πυρετό», αφού βρίσκεται …μια υπογραφή μακριά από τον Γκαέλ Κλισί.

Η περίπτωση Κλισί

Ο Γάλλος αμυντικός έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Συγκεκριμένα, μετά τα τέλη Μαΐου, όταν και τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ο Κλισί ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2012. Ο αριστερός μπακ θέλει να αλλάξει παραστάσεις και η Λίβερπουλ βρέθηκε κοντά στην απόκτησή του, αν και οι «κανονιέρηδες» θα προτιμούσαν να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Ωστόσο, τα 7 εκατ. λίρες που προσέφερε η Σίτι δεν άφησαν ασυγκίνητη τη διοίκηση των Λονδρέζων και η συμφωνία των 2 ομάδων δεν είναι μακριά. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου κάνουν λόγο και για συμφωνία με τον Κλισί, για 4ετές συμβόλαιο. Εάν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αυτή θα είναι η πρώτη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο μεταγραφικό παζάρι.

Τι γίνεται με Νασρί

Από το Σεσκ Φάμπρεγκας περίμενε η Άρσεναλ να ανοίξει η πόρτα της εξόδου, από αλλού… της ήρθε. Ο Σαμίρ Νασρί πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, αφού εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «σφήνα» μπήκε και η «μισητή» Σίτι για την απόκτησή του.

Αν και οι «πολίτες» διαψεύδουν ότι έχουν καταθέσει πρόταση για την αγορά του, το ενδιαφέρον τους είναι υπαρκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου